Actorul botoșănean George Burcea, bătut în plină stradă. S-a năpustit asupra lui și l-a agresat în ultimul hal

George Burcea a trecut prin momente umilitoare. Actorul a fost bătut de o femeie în plină stradă. Cum s-a întâmplat totul.

George Burcea a trecut prin momente șocante, după ce a fost bătut de o femeie în plină stradă. Aceasta l-a atacat cu o geantă plină de medicamente, cu care l-a lovit în cap.  Deși poate părea scenariul unui film, ei bine, este cât se poate de adevărat. Potrivit Cancan, totul s-ar fi întâmplat ziua în amiaza mare, pe o stradă din București.

Actorul a jucat, la un moment dat, în Lecții de viață de la PROTV, acolo interpretând un rol negativ. Juca rolul unui tip care umbla cu soția altui bărbat și căruia voia să-i fure identitatea.

Chiar dacă a fost doar un rol, iar acțiunea nu era reală, femeia a perceput greșit lucrurile și a început să-l bată, vrând să se răzbune pe el.

George abia coborâse din mașină. Era pe stradă. Iar în momentul în care l-a văzut, o femeie l-a atacat. A început să-i dea în cap cu o geantă plină cu medicamente. A fost uluit, nu știa ce se întâmplă. Agresoarea i-a spus că dacă nimeni nu a luat atitudine, după ce a vrut să fure identitatea altui bărbat, a cărui soție îi era amantă, atunci o va face ea. Și a continuat să-l tot lovească.

George a încercat să se apere cât a putut, pentru a atenua loviturile primite. I-a spus că a jucat doar un rol, că el e actor. Și că nimic nu-i real. În cele din urmă, femeia a plecat, lăsând în urma sa o serie de înjurături și jigniri la adresa lui George. Tot nu-i venea să creadă că de fapt, amantul nu era amant, ci doar un actor care-și jucase rolul”, a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO o persoană apropiată actorului.

Andreea Bălan și George Burcea, din nou la cuțite. Actorul ar putea plăti daune morale în valoare de 50.000 de euro

Andreea Bălan și George Burcea, din nou la tribunal. Cei doi se judecă într-un proces de calomnie care are la bază o postare făcută de fostul soț, potrivit căreia artista nu a îngrijit câinele corespunzător, după divorț. Artista cere o sumă uriașă, însă procesul a fost mutat de la o instanță la alta, fără a se intra în fondul problemei.

După ce între cei doi părea că lucrurile s-au așezat, în perioada în care actorul era plecat în America, în interes profesional, războiul a început din nou. Potrivit Cancan, Andreea Bălan a fost nemulțumită de faptul că instanța o obligă să-i răspundă la telefon tatălui fiicelor sale, așa că a decis să facă ceva în acest sens.

Vedeta l-a acuzat pe acesta că nu i-a plătit pensia alimentară de câteva luni, actorul i-a dat replica, după luni bune în care nu mai făcuse vreo declarație cu referire la ea, iar liniștea dintre cei doi a dispărut rapid, potrivit RomaniaTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *