O tânără din Botoșani, beată criță la volan, a produs un accident când polițiștii i-au făcut semn să oprească

O tânără din județul Botoșani, beată criță la volan, a produs un accident când polițiștii i-au făcut semn să oprească. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 03.50, în localitatea suceveană Preutești. Ana, de 24 de ani, din comuna Tudora, conducea un autoturism BMW, pe DJ 208, pe direcția Preutești- Dolhasca, iar în apropierea unei discoteci, polițiștii i-au făcut acesteia semn să oprească.

În timp ce s-a efectuat semnalul de oprire al acesteia, șoferița a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu autoturismul Audi A6 condus de către Andrei, din satul Bogata, comuna Baia, care circula regulamentar.

Ana a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 MG/L alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condusă la Spitalul Municipal Fălticeni pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Șoferul din Audi nu era băut. Botoșăneanca s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Scandal în fața unui casino din Botoșani. Un bărbat a fost amendat de jandarmi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *