Prognoza completă de la ANM după minivacanță: Când lovește canicula – Unde vor fi temperaturi de peste 35 de grade

foto adevarul

Meteorologii au deja prognoza pentru perioada ce urmează zilelor însorite din minivacanță. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat când revine canicula în România.

„În aceste zile ne bucurăm de o vreme frumoasă, însorită astăzi și mâine în mare parte din țară. Încă avem parte de răcoare în depresiuni, temperatura în această dimineață a coborât la 4 grade la Miercurea Ciuc, s-a format și ceață, a fost emisă alertă de vizibilitate redusă.

Temperaturile mai cresc puțin azi, ajung la 33 de grade, izolat în partea de sud. Maine vor fi peste 30 de grade, o vreme însorită.

Temperaturile nu variază foarte mult marți și miercuri. Nu scad, se mentin la aceleasi valori termice, în gemneral intre 27 si 28 de grade prin depresiuni si pe litoral si 33-34 de grade prin zonele de campie.

Temperaturile cresc și mai mult după mijlocul saptamanii, de joi incolo, în special în partea de sud și de sud-est a țării. Aici putem să depasim pragul de canicula. Temperaturi de peste 35 de grade estimate după ziua de miercuri, mai ales în partea de sud și sud-est a țării”, a declarat meteorologul de serviciu Mihai Huștiu la Realitatea PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *