Un botoșănean a împrumutat o mașină și a ieșit la plimbare pe un drum comunal. Nici n-a zis că dă de poliție pe acolo. Acum are dosar penal

Un botoșănean a împrumutat o mașină și a ieșit la plimbare pe un drum comunal. Deși știa că nu are permis de conducere, bărbatul a crezut că nu dă de poliție pe acolo, dar a avut parte de o surpriză.

La data de 10 august 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe drumul comunal D.C. 32, în comuna Trușești, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 39 de ani, din aceeași localitate, se menționează într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru categoria de autovehicule pe care o conducea, iar acesta i-a fost încredințat de către o altă persoană.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și încredințarea unui autovehicul unei persoane, care nu deține permis de conducere corespunzător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *