Vremea 14 august – 11 septembrie 2023. Urmează un nou val de căldură

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, în intervalul 14 august – 11 septembrie 2023. Potrivit specialiștilor, vremea începe să se încălzească din nou în perioada imediată, iar temperaturile vor ajunge în pragul caniculei.

Temperaturile medii vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza pentru umătoarele patru săptămâni, publicată vineri de ANM.

Vremea 14 – 21 august 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

Vremea 21 – 28 august 2023

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Vremea 28 august – 4 septembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Vremea 4 – 11 septembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toată țara, potrivit observator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *