Trei zile de spectacole, în perioada 18-20 august, la Ipotești

Memorialul Ipotești. va găzdui, la sfârșitul săptămânii viitoare, Festivalul ”Seri Melancolice Eminesciene”. Botoșănenii se vor putea bucura de muzică folk și blues românesc, dar și de alte surprize.

Manifestarea va avea loc  pe 18- 19-20 august, iar printre cei care vor susține recitaluri vor fi Mircea Vintilă, Berti Barbera, Ada Milea.

Vor fi trei seri cu muzică bună prezentate de Cristi Dumitrașcu, unicul realizator de emisiuni folk la radiourile din România, la reușita cărora își vor da concursul și trupe ca: TVA (Trupa cu Valoare Adăugată), Țapinarii, Planul B, Soul Serenade, Blue Drops sau Storytellers (Marcian Petrescu & Mihai Tacoi). Festivalul Național de Muzică „Seri Eminesciene” propune și multe surprize. Pe lângă concursul de muzică folk și recitaluri de muzică, cei care vor ajunge la Ipotești vor putea participa la vernisări de expoziții, workshop-uri de poezie, caricatură, desen și muzică, proiecții de film artistic și documentar, precum și un velotur”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *