Afirmația care aprinde Dinamo- FC Botoșani: „Suntem mai valoroși, mai maturi, mai buni!”

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a fost un adversar redutabil pentru Dinamo în ultimii ani, a prefațat confruntarea de luni seară, explicând de ce etapa poate deveni esențială pentru soarta lui Marius Croitoru (42 de ani), antrenorul moldovenilor.

Pentru „câini”, de-abia reveniți în Liga 1 după un sezon de supliciu în eșalonul secund, este un duel de referință. Au avut multe de pătimit în confruntările cu gruparea lui Valeriu Iftime în ultimii ani, dar, totuși, FC Botoșani este ultima echipă pe care au învins-o în prima divizie.

Meciuri decisive pentru soarta lui Marius Croitoru la FC Botoșani: „Măcar un punct cu Dinamo”

Totodată, este o confruntare extrem de importantă pentru situația celor din nordul Moldovei. Revenit la FC Botoșani, Marius Croitoru nu a reușit până acum să „miște” lucrurile în bine, iar suporterii și-au strigat nemulțumirea la meciuri.

De fapt, chiar dacă îi oferă în continuare susținere totală, Valeriu Iftime i-a transmis antrenorului că meciurile cu Dinamo (deplasare) și cu Oțelul (acasă) sunt decisive pentru a continua la conducerea echipei!

Există frica, neliniștea care ne macină pe toți având în vedere situația din prezent. E important și pentru Marius ceea ce va urma și luni, apoi și cu Galațiul. Dacă nu câștigăm cu Dinamo, cu Oțelul, va fi greu pentru el să continue. Nu din cauza mea, am semnat un angajament pe doi ani, dar pentru el, pentru spectatori.

Putem spune că sunt două etape decisive. Dimineață discutam cu partenerii mei de afaceri, că nu prea mai ține ambiția, dusă până la trufie, de a investi peste două milioane de euro anual ca să menții o echipă de fotbal în Liga 1. Mai ales la Botoșani. Iar când ai rezultate proaste, simți că se îneacă toate corăbiile!

Meciul cu Dinamo este foarte important pentru Marius, care n-a mai câștigat de multă vreme. Poate că s-ar admite și un egal la Dinamo, OK, joci în deplasare, dar dacă te bate Galațiul acasă… E neliniște pentru loc și pentru joc, chiar dacă la ultima etapă a fost o greșeală de arbitraj ce-a influențat scorul„, a reacționat Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

Valeriu Iftime, apreciere pentru Dinamo: „Are niște probleme, dar am văzut ambiție”

Valeriu Iftime a fost în ultimii ani un adversar, un rival, redutabil pentru „haita” din Ștefan cel Mare.

Dinamo are niște probleme, dar am văzut ambiție. Botoșaniul are pretenții mai mari decât Dinamo, având în vedere evoluțiile din ultimii ani. Trebuie să fim mai sus. Nu vorbim de evitarea retrogradării nici la Botoșani, nici la Dinamo. Au fost doar patru etape, e devreme. Cu două-trei victorii la rând, poți ajunge imediat în primele opt. Luni, vom lupta cu ambiție, suntem mai valoroși, mai maturi, mai buni decât Dinamo, dar acum, să vedem la meci”, a conchis patronul botoșănenilor, potrivit gsp.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *