FOTO! Ideea inedită a unui om de afaceri din Botoșani pentru a atrage tinerii la lectură

Inițiativă deosebită din partea administratorilor unei cafenele din Botoșani. Pentru a îndemna tinerii la lectură, administratorii La Barista s-au gândit să pună pe spațiul verde din fața cafenelei șezlonguri și două măsuțe cu cărți.

În câteva din cărți au pus bancnote de 100 lei, drept mulțumire pentru cei care vor lua cartea să o citească. Printre aceștia s-a numărat și tânărul din imagine.

Prăjesc cafea … și vreau să vă spun o poveste frumoasă. Tânărul din imagine este unul dintre cititorii noștri. El a găsit banii în carte și a vrut să mi-i dea înapoi.
„Am găsit acești bani în carte în timp ce o citeam”

– Da, dacă i-ai găsit păstrează- i, sunt ai tăi, este o surpriză din partea noastră pentru cei ce vin la noi și citesc.

Într o lume a vitezei și a tehnologiei trebuie din când în când să spunem STOP, să ne oprim: să citim o carte, să savurăm o cafea, să mâncăm o bucată de ciocolată, să bem cu plăcere un pahar de vin sau să privim stelele.

Opriți timpul în loc … cât timp mai vedem un tânăr citind mai avem o speranță de bine”, a scris administratorul La Barista pe pagina de socializare.

Administratorii Cafenelei La Barista sunt deja cunoscuți pentru acțiunile caritabile pe care le desfășoară an de an, multe fiind dedicate tinerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *