Unde găsiți rame pentru ochelari de vedere în Botoșani? La EXPERTOPTIC, în două locații

Problemele de vedere nu iartă pe nimeni. Uneori este o cauză genetică la mijloc, alteori este vorba de amplificarea situației pe fondul unui stil de viață nesănătos – cu toții suntem cu telefonul în mână zi de zi, expuși luminii albastre a ecranelor. În timp și fără măsuri luate, problemele de vedere nu se rezolvă de la sine, ci devin tot mai grave. Dacă sunteți deja purtători de ochelari de vedere sau urmează să faceți această primă alegere, de la EXPERTOPTIC puteți să vă alegeți ramele și lentilele necesare.

 

Dacă sunteți în căutarea unor rame pentru ochelari de vedere in Botosani trebuie să știți că EXPERTOPTIC, magazin de optică medicală, are două locații aici. Este vorba de magazinul situat pe Calea Națională și un altul în unul din centrele comerciale de aici. Asta înseamnă implicit și un program adaptat, perfect pentru cei care sunt condiționați de programul de activitate zilnică.

 

Ce rame să alegeți? Cele care vă vin mai bine!

 

Una din recomandări este de a vizita magazinul fizic și de a proba diverse tipuri de rame de ochelari. Altfel nu veți face mare diferența între ce vă place și ce vă stă bine și orice alt tip de ramă. Din fericire pentru cei pretențioși din fire, la EXPERTOPTIC au o varietate de opțiuni. Sunt comercializate aici diverse branduri, atât la capitolul rame de ochelari, cât și lentile: Rodenstock și Interoptik la gama de lentile optice, Ana Hickmann, Furla, Avanglion, Bulget, Guess și nu numai la nișa ramelor pentru ochelarii de vedere.

 

În plus, consilierii din magazine sunt gata să vă ajute. Aici consilierea implică ghidaj pas cu pas pentru ca oricine să înțeleagă ce i se potrivește. Vor ține cont de tonul pielii, de culoarea părului, de puntea nazală, nu doar de tipul de dioptrie pe care o aveți. Despre care ar trebui de asemenea să menționăm un aspect important. La EXPERTOPTIC vă puteți programa pentru consult gratuit, direct în magazinele de optică medicală. Este chiar recomandat să faceți acest lucru, înainte de a vă schimba ochelarii, să știți valoarea dioptriilor exact. Cu atât mai mult, cu cât a trecut mai mult de 6 luni de la ultimul consult.

 

Programați-vă online!

 

Pentru doritori, experiența de cumpărare de la EXPERTOPTIC poate fi una completă. Programările pentru consult gratuit pot fi efectuate telefonic sau online. Din pagina oficială, Expertoptic.ro, puteți completa formularul specific, în funcție de locația mai aproape de dumneavoastră.

 

Veți fi așteptați în ziua stabilită, la ora specifică pentru a beneficia de consult. Mai apoi, puteți trece la configurarea ochelarilor. Cu așa mare diversitate de produse la îndemâna voastră, care țin cont și de bugete diverse, pare greu de crezut că nu veți găsi curând ceva pe placul dumneavoastră.

 

EXPERTOPTIC vă așteaptă și cu servicii de reparații rapide.

 

 

Contact:

 

Suceava – 0740 952 952

Botoșani – Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani – Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *