Premii în bani pentru cei șase elevi din județul Botoșani cu media 10 la examenele naționale

Ministerul Educației va acorda și anul acesta stimulente financiare pentru absolvenţii de gimnaziu şi liceu care au obţinut media 10 la examenele naţionale din sesiunea iunie – iulie.

Din județul Botoșani, șase elevi vor primi premii în bani. Este vorba de Andra Mera, absolventă a Colegiului Național „Mihai Eminescu”, cu notă maximă la Bacalaureat și Lavinia Pintilei, care a absolvit Liceul „Regina Maria” din Dorohoi.

De asemenea,  doi elevi de la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Ioana Zamfirescu și Vlad Crăciun, o elevă de la Colegiul Național „A.T. Laurian”: Amelia Bălan, și un elev de la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă”: Marinela Larisa Patriu, care au luat 10 la Evaluarea Națională vor fi premiați.

Conform prevederilor proiectului Ministerului Educației, absolvenţii de gimnaziu cu media 10 la Evaluarea Naţională vor fi premiati cu 2.000 de lei fiecare, în timp ce absolvenţii de liceu cu media generală 10 în sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat vor fi premiati cu câte 5.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *