Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Școala Gimnazială Lozna angajează muncitor cu atribuții de fochist și îngrijitor. Condiţii specifice de participare la concurs pentru postul de muncitor cu atribuții de fochist:: studii medii iar pentru îngrijitor se cer studii medii sau generale. Dosarele de concurs se depun până pe 24 august.

Primăria comunei Hudești organizează concurs, în data de 30.08.2023, pentru ocuparea a trei funcții contractuale de muncitor necalificat-Compartimentul Întreținere spații verzi din cadrul Serviciilor Publice ale primăriei Hudeşti, județul Botoșani. Toate cele trei posturi se dorește a fi ocupate exclusiv din rândul persoanelor cu handicap. Conditii specifice: – studii generale. Certificat de încadrare în grad de handicap.

Direcția Servicii Publice – Botoșani organizează ȋn data de 29.08.2023, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de medic veterinar. Dosarele de înscriere la concurs se depun până pe 22.08.2023.

Școala Gimnazială nr. 1 Văculești caută să angajeze secretară. Se cer: studii superioare și vechime în muncă de cinci ani. Data limită pentru depunerea dosarelor este 24 august.

Școala Gimnazială Concești angajează șofer cu jumătate de normă. Condiţii specifice de participare la concurs:  atestat de transport persoane și studii medii cu diplomă de absolvire. Data limită de depunere a dosarelor este 24 august.

Școala Gimnazială Dersca angajează șofer microbuz cu jumătate de normă. Se cer studii generale, permis categoria D. Termenul limită de depunere a dosarelor este 24 august.

Primăria comunei Corni organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor debutant – Compartiment administrativ . Se cer minim studii generale. Proba practica are loc pe 5 septembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *