Distracția l-a costat scump pe un botoșănean. În miez de noapte, și-a trezit vecinii cu muzica la maxim

Distracția l-a costat scump pe un botoșănean, care, în miez de noapte, și-a trezit vecinii cu muzica la maxim. În noaptea de luni spre marți, bărbatul de 39 de ani a luat un dispozitiv audio și l-a dat la maxim cu melodiile sale preferate.

Vecinii săi nu prea aveau chef de distracția lui așa că au sunat la Poliția Locală și au cerut să intervină.

„În jurul orelor 01:10, ca urmare a unei sesizări trelefonice, polițiștii locali au intrevenit pe str. Mihail Kogălniceanu nr.2, unde s-a constatat că numitul T.R. în vârstă de 39 ani, tulbură liniștea locatarilor prin folosirea unui dispozitiv audio la care ascultă muzică la volum ridicat. Pentru fapta sa a fost sancționat cu amendă în cuantum de 500 lei, potrivit Legii nr. 61/1991”, se precizează într-o informare a Poliției Locale.

FOTO O tânără din Botoșani, studentă la Robotică, a fost selectată să participe la unul dintre cele mai tari concursuri de miss din lume

One thought on “Distracția l-a costat scump pe un botoșănean. În miez de noapte, și-a trezit vecinii cu muzica la maxim

  1. Poate se sesizeaza si Politia Orasului Saveni vis a vis de zgomotul pe care il fac unii detinatori de motociclete, ATV-uri in fiecare noapte dupa ora 23,00 si pana spre ora 03,00, pe strazile din oras, care devin propria lor arena de concurs !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *