Acțiune a polițiștilor în zona unei piețe din județul Botoșani. Au fost date amenzi de peste 10.000 de lei

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, împreună cu cei ai Serviciului Rutier au organizat, pe 8 august, o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță rutieră.

Activitățile au vizat, în principal, prevenirea infracțiunilor de furt și s-au desfășurat în zona pieței Hlipiceni. Totodată, s-a acționat pe principalele artere rutiere, pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 44 de persoane, 3 dintre acestea fiind atenționate cu privire la modul de comportament, totodată, au fost verificați 10 agenți economici și controlate 19 autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 10.000 de lei. Dintre sancțiuni, 8 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind piața produselor agricole, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *