Cu cât se vinde un apartament ANL în municipiul Dorohoi. Prețurile mai mari decât în Botoșani

anl, bloc de locuinte, stiri, botosaniPrețurile apartamentelor construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) în municipiul Dorohoi par să fie mult mai mari decât cele din municipiul Botoșani, mai ales dacă ținem cont de prețurile de pe piața imobiliară și rangul celor două municipii. Consiliul Local Dorohoi a aprobat, în ultima ședință, cea din luna iulie, vânzarea unui apartament cu trei camere de pe strada C.D. Gherea la un preț de 234.135 lei, echivalentul a aproape 50.000 de euro. Apartamentul este situat la etajul al doilea al unui bloc construit în 2005, iar actualul chiriaș stă în imobil din luna ianuarie 2006.

În același timp, în municipiul Botoșani prețurile locuințelor ANL scoase la vânzare de municipalitate, prin intermediul societății comerciale Locativa prețurile variază între 81.000 lei, un apartament pe Aleea Călugăreni nr. 5,, și 262.000 lei, un apartament în ANL Bucovina, strada Patriarh Teoctist Arăpașu, nr.9.

Interesant este că aceste prețuri au fost contestate în instanțe, chiriașii considerând că ele nu au fost calculate corect, fără a fi scăzută din valoarea de vânzare amortizarea.

Dă click aici pentru a vedea care sunt prețurile pe care le-a stabilit Consiliul Local al municipiuluii Botoșani, la propunerea Locativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *