Prima reacție a lui George Burcea, după despărțirea de Viviana Sposub:„Să te doară”

George Burcea a reacționat, la câteva săptămâni după separarea de Viviana Sposub. Actorul a făcut o postare pe rețelele de socializare în care face aluzie la despărțirea de vedetă.

În urmă cu câteva săptămâni, Viviana Sposub a anunțat separarea de George Burcea, printr-un mesaj postat în mediul online.

Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Toată lumea a fost surprinsă de decizia pe care cei doi au luat-o, mai ales că recent s-au întors din America, acolo unde au stat o bună perioadă, se pare că acolo s-ar fi produs și ruptura dintre ei, căci Viviana și-ar fi dorit să se lanseze în televiziune acolo, însă timpul a fost prea scurt ca lucrurile să se materializeze.

Relația lor a durat mai bine de 3 ani și se numărau printre cele mai apreciate cupluri de la noi.

În tot acest timp, George Burcea a menținut tăcere și a petrecut timp cu cele două fiice ale sale. Acum, la câteva săptămâni de la despărțirea de Viviana, actorul a lansat un mesaj cu subînțeles în mediul online, iar toată lumea s-a dus cu gândul că face aluzie la despărțirea de focoasa șatenă.

„Lasă să te doară, până când nu mai doare”, este mesajul lui George Burcea, transmis pe rețelele de socializare, potriivit ProTV

Sursă foto: Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *