Disperarea unor părinți din Botoșani pentru a-și salva copilul. Micuța Maya luptă de trei anișori să trăiască

Doi părinți din județul Botoșani trec prin clipe grele. Din disperare, aceștia cer ajutorul semenilor. Cei doi părinți, din localitatea Poiana, comuna Brăiești, au dat viață în urmă cu trei ani unei minunății de fetiță, un copil dorit și iubit, dar, din păcate, la câteva luni de la naștere, diagnosticat cu o boală cruntă. Văzând că fetița lor nu își ținea căpușorul, nu stătea în șezut, nu se rostogolea, respira și înghițea greu, părinții și-au dat seama că este o problemă așa că au dus-o la medic. Diagnosticul a fost ca un șoc pentru ei: Atrofie Musculara Spinala Tip 1 confirmata genetic plus alte boli: tulburare de dezvoltare specifica functii motorii, tetraplagie flasca incompleta, scolioza neuro-musculara, sindrom de apnee de somn.

Calvarul lor a inceput, iar mama a luptat ca o leoaică pentru puiul ei mic timp de aproape 3 ani impreuna cu tatal, singurul care munceste. Posibilitățile financiare ale familiei sunt reduse, dar au dat tot ce au avut ca să o ducă pe micuță la București și a obținut gratuit vaccinul pentru Atrofie Musculara Spinala administrat in mai multe doze. În continuare, fetița are nevoie de îngrijiri medicale, dar părinții nu mai au cu ce să își permită cheltuielile așa că au cerut ajutorul Asociatiei Umanitare Simona Elena si Voluntarii.

Maya Victorya, care are un nume de luptătoare, are nevoie de recuperare medicala-kinetoterapie de specialitate, un corset nou si ghetute noi (cele vechi i-au ramas mici), plata tratamentului lunar, un carut specific bolii si un verticalizator (care s-o susțină în poziție verticală sau culcat, menținând postura adaptativă și oferindu-i copilului libertatea de a se mișca și de a explora lumea din jur fără ajutorul unui asistent, ale carui costuri depasesc suma de 3000-5000 euro la o firma de profil, doar verticalizatorul facut pe comanda special pentru micuta noastra Maya).

Vă rugăm, oameni buni, să ne ajutați să câștigăm lupta cu boala și s-o salvăm pe micuta Maya.Cu aceaste dispozitive, tratament corespunzator si recuperari medicale/kinetoterapie, avem foarte mari speranțe că Maya va putea face lucrurile normale, și nu va fi țintuita la pat. A suferit de mică si am face orice s-o scapam de această suferință, s-o vedem în picioruse singurica, s-o vedem că se joacă si își trăiește copilăria fericită și sănătoasa alături de familia ei frumoasă. Vă rugăm să ne ajutați! Fiecare mic ajutor înseamnă un pas spre vindecarea micutei Maya Victorya”, este apelul făcut de Simona Elena.

Cum puteți ajuta

🕳️ Conturi bancare:
Lei: RO39RNCB0041170168290001
Euro: RO76RNCB0041170168290014
Beneficiar: Dumitrache Liliana
(mama micutei Maya)
IBAN RON: RO06BTRLRONCRT0587762901
IBAN EUR:
RO53BTRLEURCRT0587762901
IBAN GBP:
RO11BTRLGBPCRT0587762901
Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22
✅️Banca Transilvania
Denumire entitate:
Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii, str. Aleea Pinului nr. 1, oraș Dorohoi județ Botoșani
Cod de înregistrare fiscală: 43787730
✅ PAYPAL

✅ REVOLUT: 0757139794

Relatii la telefon:

0040757139794 Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *