FOTO & VIDEO! Țigări de contrabandă abandonate într-un lan de porumb, într-o localitate din Botoșani, după o urmărire a polițiștilor de frontieră

Poliţiştii de frontieră botoșăneni au descoperit în zona de competență mai multe colete cu țigarete de contrabandă, în valoare totală de peste 58.500 lei, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani. 

În data de 6 august, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au organizat o acțiune de combatere a contrabandei cu țigări în zona de competență.

Pe timpul desfășurării acțiunii, în jurul orelor 09.30, în apropierea localității Victoria, județul Botoșani, polițiștii de frontieră botoșăneni au oprit pentru control un autoturism, despre care dețineau informații că ar fi implicat în activități ilegale.

În autoturism se aflau două persoane, iar în momentul în care polițiștii de frontieră le-au legitimat, la aproximativ 500 de metri distanță, un alt autoturism a virat brusc pe un drum agricol.

Polițiștii de frontieră de la Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Românești, au pornit în urmărirea autoturismului, iar la scurt timp, într-un lan de porumb au fost descoperite abandonate, mai multe colete cu țigarete, învelite în folie neagră. În urma inventarierii bunurilor, în colete au fost descoperite 97.600 țigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, în valoare totală de peste 58.500 de lei, care au fost ridicate de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Minodora Răcnea.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la finalizarea cercetărilor, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *