Moment periculos la Botoșani! Un copil de mingi, doborât peste o bordură în timpul meciului

FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 1-0. Bătrânul stadion Municipal a fost aproape să facă o victimă. Un copil de mingi s-a lovit de o bordură și a avut nevoie de îngrijiri.

FC Botoșani își joacă meciurile de pe teren propriu pe stadionul Municipal, unul învechit, cu o capacitate de 7.782 de locuri. Este departe de a îndeplini standardele de siguranță, lucru care a putut fi remarcat și în timpul meciului cu FCU Craiova, scrie gsp.ro.

În minutul 75, David Gabriel (20 de ani), mijlocașul gazdelor, a încercat să țină în teren un balon. Nu s-a putut opri și a dat peste unul dintre copiii de mingi.

Puștiul s-a lovit de o bordură care n-ar avea ce căuta atât de aproape de gazon și a resimțit șocul. La un minut distanță de la momentul impactului, camerele TV l-au surprins cu o grimasă evidentă de durere.

Cosmin Andrei, primarul din Botoșani, a transmis în finalul anului 2022 că orașul va beneficia de un nou stadion, cu o capacitate de 10.000 de locuri, toate acoperite.

FOTO O tânără din Botoșani, studentă la Robotică, a fost selectată să participe la unul dintre cele mai tari concursuri de miss din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *