FOTO! Ample acțiuni ale polițiștilor pe raza județului Botoșani: 16 permise de conducere și șase certificate de înmatriculare, reținute

Activitățile de prevenire și combaterea a faptelor penale și contravenționale, pe toate segmentele operative, care se desfăsoară la nivel național, au continuat în aceast weekend și în județul Botoșani, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Astfel, polițiștii botoșăneni au acționat pe raza întregului județ, fiind monitorizate cu preponderență, localitățile în care au fost înregistrate fapte antisociale, iar în cazul în care au fost constatate încălcări ale normele legale, s-a intervenit pentru identificarea persoanelor implicate, tragerea acestora la răspundere penală și recuperarea prejudiciilor.

In cadrul activităților, au fost aplicate 173 de sancțiuni, în valoare de peste 83.000 de lei și au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce 16 permise de conducere și retrase, 6 certificate de înmatriculare.

Dintre permisele de conducere, 4 au fost reținute pentru conducere sub influența alcoolului. Cele mai multe dintre sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier, nerespectarea normelor de conviețuire socială și apelarea abuzivă sau nejustificată a numărului de urgență 112. De asemenea, au fost demarate cercetări in cazul a 18 infracțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *