Botoșănean de 45 de ani, prins de mai multe ori la furat în supermarket. Percheziție la domiciliul acestuia

Polițiștii au răscolit casa unui botoșănean, care a furat de mai multe ori dintr-un supermarket din municipiu. Sâmbătă, 5 august 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din comuna Răuseni, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

Din cercetări, a reușit faptul că acesta, în cursul lunii iunie, precum și în luna iulie a.c. ar fi sustras dintr-un supermarket, din municipiul Botoșani, mai multe bunuri electronice, reușind să treacă de casa de marcat, prin înlăturarea sistemului de alarmare”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

La data de 5 august a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului, fiind identificate mai multe mijloace materiale de probă, precum și o parte dintre bunurile sustrase.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii a două infracțiuni de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *