Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări

Mai multe instituții publice din  județul Botoșani fac angajări în perioada următoare. Grădinița cu Program Prelungit 23 Botoșani angajează bucătar. Se cer studii de specialitate: atestat cu diplomă de absolvire, perfecționări (specializări): cursuri de bucătar/ patiser, curs de igienă. Termenul de depunere a dosarelor  21 august.

Școala Profesională ”Ion Pillat” Dorohoi angajează intructor de educație extrașcolară. Scopul principal al postului: desfăşoară activităţi/ programe de instruire cu elevii la Școala Profesională Speciale ”Ion Pillat” Dorohoi. Se cer studii de specialitate: studii medii (liceu cu diploma de bacalaureat)
– Perfecționări (specializări): experienţă în lucrul cu copii/persoane cu dizabilităţi constituie un avantaj. Data limită de depunere a dosarelor este 21 august.

Stațiunea de Cercetare Popauți a scos la concurs un post de inginer zootehnist. Se cer studii superioare absolvite cu diplomă de licență, domeniul de studii zootehnie, ingineria produselor alimentare sau inginerie si management în agricultură. Termenul de depunere a dosarelor: 22.08.2023.

Școala Gimnazială Nr.1 Vorniceni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de ăngrijitor , 2 posturi a câte 0,5 normă, durată determinată, de la structurile Școala Primară nr.2 Dealu-Crucii și Grădinița cu Program Normal nr.2 Vorniceni. Se cer studii generale (minim). Depunerea dosarelor – sediul Școlii Gimnaziale nr. 1 Vorniceni – 13,16,17,18.08.2023, interval orar 9,00-11,00.

Școala Gimnazială Nr.1 Vorniceni,, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat -fochist , 0,5 normă, durată nedeterminată, de la structura Școala Gimnazială ”prof. O. Ionescu”Vorniceni. Se cer studii generale și curs de fochist. Depunerea dosarelor – sediul Școlii Gimnaziale nr. 1 Vorniceni – 13,16,17,18.08.2023, interval orar 9,00-11,00.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *