Un primar din Botoșani, aflat la al patrulea mandat, ar putea să candideze pentru AUR

Un primar din județul Botoșani, aflat la al patrulea mandat, ar putea să candideze pentru Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) la alegerile parlamentare de anul viitor. Este vorba de primarul comunei Păltiniș, Costel Romanescu, care ar putea trece de la Partidul Național Liberal (PNL) la AUR cu scopul de a obține un mandat de parlamentar.

Romanescu a devenit un apropiat al președintelui AUR, George Simion, afișându-se public, de mai multe ori, alături de acesta. De altel, sâmbătă Simion a participat la hramul Sfântului Ioan Iacob Românul din localitatea Crăiniceni- comuna Păltiniș, iar împreună cu soția sa a stat alături doar de primarul Romanescu.

Se vorbește la noi că domnul primar vrea să candideze pentru AUR la Parlament, iar la primărie să candideze unul dintre băieții săi”, susține un localnic.

De altfel, Romanescu este singurul primar în exercițiu care a participat, recent, la la lansarea la Botoșani a programului de guvernare propus de AUR.

Costel Romanescu este primar din 2004, el fiind ales de fiecare dată din partea PNL, partid din care a fost suspendat o perioadă.

FOTO Hram la Mănăstirea Sfântul Ioan Iacob, de la Crăiniceni. Peste 30 de preoți, în frunte cu Î.P.S. Părinte Serafim Mitropolitul Germaniei, Europei Centrale şi de Nord, prezenți la slujbă

One thought on “Un primar din Botoșani, aflat la al patrulea mandat, ar putea să candideze pentru AUR

  1. Dar nu coborati mai la vale in voievodatul Pomarlica,sa l luati si pe mitica a lui Sinulescu…
    cine stie,poate ne pricopsim cu un prim ministru,daca nu de aur,macar de tinichea.
    orivum,stofa de coada de caine,are…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *