Doi botoșăneni s-au ciocnit cu mașinile pe DN 17. După impact, un alt șofer a lovit o mașină implicată în accident

Doi botoșăneni s-au ciocnit cu mașinile pe DN 17. După impact, un alt șofer a lovit o mașină implicată în accidentul de vineri. Cristian, de 38 de ani, din orașul Darabani, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autoutilitara Mercedes Benz și semiremorca, pe DN 17 pe raza sat Molid, comuna suceveană Vama, având direcția de deplasare municipiul Suceava spre C-lung Moldovenesc, nu a păstrat o distanță suficientă față de un Opel condus în faţa sa de către Victor, în vârstă de 50 de ani, din satul Poiana, comuna Vorona, care încetinise pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton care vroia să se angajeze în traversarea străzii.

Cei doi botoșăneni au intrat în coliziune față spate, iar Victor a fost preluat şi transportat de un echipaj SMURD la sediul Spitalului C-lung Moldovenesc. Totodată, o pasageră din Opel  i-au fost acordate îngrijiri medicale în ambulatoriu, fără a fi constatate vătămări corporale de către cadrele medicale, motiv pentru care aceasta a refuzat transportul la spital.

Ulterior, după producerea evenimentului pe același sens de deplasare conducătorul autoturismului VW condus de Gabriel de 22 de ani, din Sadova, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de ansamblu de vehicule care a fost implicat în accidentul rutier cu victimă, intrând în coliziune față spate cu semiremorca acestuia, provocând avarierea ambelor autovehicule. Niciunul dintre șoferi nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *