Planurile de nuntă a doi miri, date peste cap. Aceştia au fost săltaţi de DIICOT, cu o zi înaintea căsătoriei

Descinderi ale ofiţerilor antidrog la mai multe locuinţe din judeţul Iaşi în această dimineaţă, inclusiv în casa unui cuplu care mâine ar fi trebuit sa aibă nunta. Anchetatorii, spun surse, ar căuta sume importante de bani. Din casele care au fost percheziţionate în această dimineaţă în comuna Miroslava din judeţul Iaşi au ridicat câteva arme dar şi alte probe. De asemenea au fost luate pentru a fi duse la verificări două autoturisme, din care unul de lux, scrie observatornews.ro.

Au descins în 3 locaţii diferite din Miroslava, anchetatorii au căutat nişte persoane care au revenit recent din străinătate în ţară. Cel puţin două persoane au fost luate de anchetatori şi duse la audieri. Nu ştim dacă s-a făcut şi vreo reţinere în acest caz.

Unul dintre cei care a fost luaţi de către anchetatori se pare că venise în ţară împreună cu iubita sa şi urma să aibă nunta în acest weekend. Rămâne de văzut dacă va fi luată vreo măsură împotriva lor şi dacă nu le vor fi date planurile peste cap. Ar fi vorba de un dosar de mare amploare care ar viza fapte de trafic de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *