Data la care intră alocaţiile copiilor în august. Anunţul făcut de ministrul Muncii

Alocaţiile copiilor şi pensiile românilor se vor plăti mai devreme în luna august, din cauza minivacanţei de la jumătatea lunii. Alocaţiile copiilor se plătesc în perioada 8-10 august, iar pensiile între 1 şi 11 august, a anunţat ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu.

„Având în vedere zilele libere din perioada 12-15 august acordate pentru sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, am decis ca plata pensiilor și a indemnizațiilor pentru persoanele cu dizabilități să fie devansată în această lună. Astfel, achitarea acestor drepturi se va face în avans după cum urmează:

Pensiile prin mandat poștal vor fi plătite între 1-11 august, iar alimentarea conturilor bancare pentru cei care primesc pensiile pe card se va face în zilele de 9 și 10 august. Drepturile persoanelor cu dizabilități vor fi plătite în 11 august, cu patru zile mai repede față de termenul stabilit. Alte beneficii, precum alocația de stat pentru copii și indemnizația pentru creșterea copilului se plătesc în perioada 8-10 august”, a scris ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, pe pagina de Facebook, potrivit Antena 3 CNN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *