VIDEO Medic veterinar înjunghiat de iubit. Ulterior, bărbatul și-a dat foc

Foto: Ziarul de Iasi

Incident grav desfășurat în această dimineață în Valea Adânca din județul Iași. Echipajele de prim-ajutor au intervenit în urma unui apel la 112 și au găsit un bărbat, de 40 de ani cu evidente arsuri pe corp. A existat la fața locului și o altă victimă, de 48 de ani, în stare foarte gravă, cu o plagă înjunghiată în regiunea lombară, scrie ziaruldeiasi.ro.

Potrivit anchetatorilor, femeia înjunghiată este medic veterinar la Direcția Agricolă Iași și se numește Mihaela Dărdăcuș. Ea trăia în concubinaj cu un bărbat care avea certificat de revoluționar. Cei doi aveau o relație mai agitată, cu despărțiri și împăcări.

Astăzi, bărbatul a venit acasă cu un Taxi. La puțin timp a amenințat că se sinucide și și-a pus un scaunel sub nucul din curte. Femeia a încercat să îl oprească, dar a fost înjunghiată de mai multe ori cu cuțitul. Cu ultimele puteri, Mihaela Dărdăcuș s-a dus în stradă țipând după ajutor. Între timp, bărbatul și-a dat foc.

Un vecin ne-a declarat că nu erau cunoscuți ca soți violenți. „Astăzi nu am auzit nimic, el a venit cu mașina, a venit cu un taxi, și imediat după aceea la 10 minute am auzit-o pe doamna strigând «Ajutor, ajutați-mă!» și când am ajuns eu aici deja mașina poliției a apărut. A preluat cazul. A întins-o pe doamna acolo cu fața în sus. Am văzut-o cu sânge. Erau soț soție, nu i-am auzit să se fi certat, să aibă probleme, ceartă. O fi fost în casă la ei, dar ca să facă probleme nu. Erau liniștiți, fiecare își vedea de casa lui. Doamna am înțeles că era doctor veterinar, iar el era pensionar, aveam pensie de revoluționar. Nu m-am așteptat la așa ceva, nu i-am văzut să se certe aici cu cineva, cu un vecin, niciodată, nimic.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *