FOTO! Șofer cu permis fals, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat un bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la control un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, care era fals, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

În data de 1 august a.c., în jurul orei 10.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania, un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 46 de ani. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, care avea imprimate datele de identitate și fotografia acestuia.

”Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere polonez în anul 2022, pentru a obţine mai uşor un loc de muncă în Europa. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, a menționat Minodora Răcnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *