Acțiuni cu mascații și jandarmii în mai multe zone ale municipiului Botoșani. Zeci de persoane legitimate, 12 duse la sediul poliției

foto arhiva

Duminică, 30 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea aptelor antisociale și pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță publică, în zona de competență.

Activitățile au fost desfășurate în zonele Parcul Tineretului, Cartier Grivița, Calea Națională și Bulevardul Mihai Eminescu, fiind legitimate 85 de persoane, 12 dintre acestea fiind conduse la sediul poliției și controlate 23 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, 7 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind normele de conviețuire socială, respectiv provocare de scandal și tulburarea ordinii și liniștii publice, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *