Accident cu victimă în județul Botoșani! Un tractor a intrat într-o mașină ce staționa pe marginea drumului. Șoferul, reținut de polițiști

foto generic

Accident grav în județul Botoșani produs de un botoșănean care s-a urcat beat criță la volanul unui tractor.

Duminică, 30 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 54 de ani, din comuna Tudora, bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și refuz de recoltare de probe biologice de sânge.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 29 iulie 2023, ar fi condus un tractor agricol, pe drumul public, din comuna Tudora, împrejurare în care a intrat în impact cu un autoturism care era staționat pe marginea părții carosabile. În urma imapctului a rezultat  rănirea unei persoane care se urcase în autoturism”,a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, ulterior, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *