FOTO Lucrările la Lotul 2 al Drumului Strategic, pe ultima sută de metri. Unde se mai lucrează

Lucrările la Lotul 2 al Drumului Strategic sunt pe ultima sută de metri, anunță președintele Consiliului Județean, Doina Federovici.

Potrivit sursei citate, constructorii au realizat sensul giratoriu din centrul comunei Albești, iar de luni, în zona satului Mășcăteni (Albești), vor turna ultimii patru kilometri ai stratului de uzură din cadrul Lotului 2, care măsoară 51 de kilometri și unește comunele Răuseni, Todireni, Albești, Trușești, Dângeni și Hănești.

În paralel, se lucrează la realizarea marcajelor, montarea semnelor de circulație și a parapetelor. Tot pe final sunt și lucrările la hidraulica drumului, trotuare și asigurarea acceselor pe proprietăți. Ritmul lucrărilor este susținut, constructorii fiind deciși să finalizeze cât mai repede și bine acest lot.

”Prin modernizarea 𝘿𝙧𝙪𝙢𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙎𝙩𝙧𝙖𝙩𝙚𝙜𝙞𝙘 rezolvăm una dintre cele mai grave probleme ale rețelei de drumuri județene, care a ajuns la un nivel bun, comparabil cu cel din județele dezvoltate. Vom continua să punem accent pe lucrările de infrastructură rutieră, Consiliul Județean Botoșani având în implementare mai multe proiecte în acest sens”, a declarat Doina Federovici.

Drumul Strategic măsoară 106 kilometri, reprezentând peste 16% din totalul rețelei de drumuri județene din Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *