Strigăt de disperare al familiei botoșăneanului dispărut de o lună de zile la Londra: „Suntem disperați, ne trec prin cap 1000 de gănduri rele si nu mai ştim ce să facem”

Un nou strigat de disperare in cazul botoșăneanului disparut de o luna de zile in Londra:  „Tata, te rugam, intoarce-te acasa!„. Familia il cauta in continuare pe Marian Simion, bărbatul despre care nimeni nu mai știe nimic.

„Vă rugam dacă îl vedeți sunați la politie. Suntem disperați, ne trec prin cap 1000 de gănduri rele si nu mai ştim ce să facem”, este apelul familiei.

Din cauza neajunsurilor din tara, Marian Simion a venit in Anglia sa castige un salariu cu care sa isi poata intretine familia. El ar fi fost luat de niste cunoscuti care i-ar fi promis ca il duc la munca in afara Londrei si de atunci nu se mai stie nimic de el. Botoseneanul este tată a cinci copii, bunic a cinci nepoti şi soț de peste 25 de ani. Familia ramasa in Romania continua sa spere ca Marian este in viata.

Marian obișnuia să sune acasă zilnic, dar de o lună de zile nu a mai sunat și nici nu a mai putut fi contactat la telefon. Fetele lui fac si ele acum un apel disperat la comunitatea romaneasca din Marea Britanie: „Avem nevoie de ajutorul românilor din Anglia pentru a ne găsi tatăl. Va rugam sa ne ajutati, o simplă distribuire poate aduce acasa un tată”, potrivit AnuntulUK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *