FOTO & VIDEO Casa unei familii cu trei copii dintr-o comună din Botoșani, afectată de furtunile din ultimele zile

Casa unei familii cu trei copii, dintr-o comună din județul Botoșani, a fost puternic afectată de furtunile din ultimele zile. Cei trei frățiori, Flavius de 5 luni, Ionut  de 5 ani si Alex de  7ani, din satul Hiliseu Horia, județul Botosani, au nevoie de ajutor pentru că nu se poate locui în casa lor până nu se fac reparații.

Deocamdată, toată familia este îngrămădită într-o cămăruță. Familia are mare nevoie de: tablă, grinzi, scânduri, folie izolanta, vata de sticla, un pat si cateva dulapuri, aragaz si butelie (gateste la o plita afara, un frigider functional, pături de învelit si hainute pentru copilasi ( baietel 5 luni-pampers 4, hainute baietel 5 si 7ani) si alimente.

Orice donație conteaza enorm pentru ei, deoarece nu au decât un ajutor social si alocatiile copiilor, iar tatal lucreaza cu ziua pe unde apuca. Primaria i-a ajutat in trecut cu boltarii si materiale pentru casa fiind un caz social atunci cand au ridicat casuta si cu siguranta ii va mai ajuta dar nu este suficient si familia are nevoie de ajutor urgent, casa nefiind asigurata si de aceea au apelat la noi in speranta ca lumea le va intinde o mana de ajutor de care au mare nevoie”, precizează Simona Elena, cea care a demarat o campanie pentru ajutorarea familiei.

Detalii: +40 712 636 255/ 0040757139794

One thought on “FOTO & VIDEO Casa unei familii cu trei copii dintr-o comună din Botoșani, afectată de furtunile din ultimele zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *