FOTO! Mamograf digital de ultimă generație la Maternitatea Botoșani

Secția de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani a fost dotată cu un mamograf digital de ultimă generație. Pacientele spitalului pot face analize pentru depistarea cancerului mamar și screening pentru depistarea cancerului de col uterin.

Investiția se ridică la aproximativ 100.000 de euro și a fost realizată prin intermediul proiectului Consiliului Județean „Modernizarea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Secției Exterioare Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență «Mavromati» Botoșani”, finanțat prin intermediul Programul Operațional Regional.

Ne dorim ca botoșănenii să poată beneficia de cele mai bune condiții de tratament, ca medicii să aibă toate dotările necesare, astfel încât să poată să-și exercite meseria cu profesionalism și cu dedicație față de pacienți. Baza materială a unităților sanitare, condițiile de lucru și empatia cadrelor medicale față de cei suferinzi sunt esențiale pentru un act medical de calitate. Ne-am angajat că vom face tot ceea ce ține de autoritatea publică pentru a asigura baza materială. Am făcut investiții fără precedent în sistemul sanitar botoșănean, astfel încât cadrele medicale să ridice standardele de îngrijiri în Spitalul Județean”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *