Stațiile de transport pentru călători din municipiul Botoșani vor fi modernizate

Opt stații de transport pentru călători din municipiul Botoșani vor fi modernizate. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că licitația a fost deja încheiată și că urmează să se semneze contractul cu firma câștigătoare, investiția ridicându-se la 247.000 lei.

Stațiile din municipiul Botoșani sunt degradate. O parte din ele au fost schimbate, dar trebuie să continuăm cu acest proiect, chiar dacă avem finanțare prin PNRR pentru stații de transport, motivat de faptul că aceste licitații ar putea dura. Am luat deciza de a reabilita stațiile cu bani de la bugetul local, iar în momentul în care vom primi finanțare prin PNRR, aceste stații vor putea fi mutate în alte locuri unde nu avem asigurată finanțarea, astfel încât la nivelul municipiului Botoșani să avem adăposturi moderne pentru călători, care au cerut acest lucru și a fost o promisiune a mea că o voi rezolva”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Edilul a menționat că zonele vor fi stabilte după semnarea contractului cu firma care a câștigat licitația. Durata de implementare a investiției este două luni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *