Municipiul Botoșani va avea 15 stații de încărcare a mașinilor electrice. Vezi zonele unde vor fi amplasate!

foto: profit.ro

Municipiul Botoșani va avea 15 stații de încărcare a mașinilor electrice. Anunțul a fost făcut, joi, în cadrul unei conferințe de presă, de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a declarat că investiția în valoare de 3 milioane lei a fost aprobată și se va desfășura prin Agenția Fondului pentru Mediu.

Potrivit edilului, stațiile vor fi amplasate în zonele Victoriei, Ștefan Luchian 1, Ștefan Luchian 25, adiacent Teatrului ”Mihai Eminescu”, Sala Polivalenta, strada Primăverii, Bulevardul George Enescu nr.4, ANL Cișmea, Parcul ”Mihai Eminescu” -lângă terenul de sport, ANL Bucovina, Bucovina 46.

De altfel, avem și în implementare și în acest moment o stație care a fost finanțată pe programul transfrontalier România –Ucraina. Este pe strada Vânătorilor, adiacent Sălii Polivalente, unde lucrurile sunt în desfășurare. Vor fi amenajate cu câte două puncte de încărcare și vor fi stații rapide. Vom pune la dispoziție aceste stații de încărcare pentru a încuraja transportul ecologic și a păstra Botoșaniul verde”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *