Street Food Festival începe astăzi. Primarul municipiului Botoșani: Noutatea, față de anii anteriori, este aceea că vor fi mai mulți comercianți

Street Food Festival, ediția a II-a, începe astăzi, 27 iulie și se va încheia pe 30 iulie, pe Pietonalul Unirii, sectorul cuprins între Bulevardul Mihai Eminescu și strada Octav Băncilă.

Noutatea, față de anii anteriori, este aceea că vor fi mai mulți comercianți.

Amenajările vor fi specifice, așa cum a făcut-o partenerul nostru și în anii anteriori și a fost un eveniment de real succes. Vom închide circulația, lucru care nu s-a întâmplat anul trecut, când au fost doar restricții. Anul acesta va fi închisă circulația pe tronsonul calea de acces a Hotelului Maria până la strada Maxim Gorki. Restricționarea va fi de la Octav Onicescu până la Marchian, dar închiderea în totalitate va fi pe acest prim tronson, joi și vineri între orele 18.00 și 23.00 și închiderea de sâmbătă până duminică orele 12.00-23.00”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Evenimentul va fi organizat de Primăria Botoșani împreună cu Asociația ”Why not us” Cluj Napoca și se va desfășura pe o suprafață de 5.000 mp, care dorește să ofere participanților o experiență multisenzorială, respectiv muzică, decoruri, mobilier urban, mâncare din toate colțurile lumii, loc de joacă pentru copii.  Ca și invitați vor fi Chef Foa-jurat Masterchef și Chef Munti-câștigător Șefi la cuțite.

Pe 28, 29 și 30 iulie vor avea loc concerte pe o scenă ce va fi amplasată în fața Monumentului Răscoalei de la 1907 cu artiștii: Adda, Om La Lună, Bosquito, Timothy Kross și Missed Call.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *