FOTO & VIDEO Acoperișul unei primării din județul Botoșani, smuls cu totul de rafalele de vânt. „Așa ceva nu am văzut niciodată, o asemenea putere”

Acoperișul unei primării din județul Botoșani a fost pur și simplu smuls cu totul de rafalele puternice de vânt de marți seară. Practic, clădirea din Dobârceni a fost complet descoperită, iar acoperișul a fost purtat de vânt peste un garaj. Pagubele sunt însemnate, dar autoritățile locale așteaptă o comisie de la Instituția Prefectului care să facă verificările necesare și să stabilească prejudiciul. 

Acoperișul era de aproximativ 310 mp, iar în prezent placa de beton de  deasupra protejează încăperile ca să nu plouă în Primărie.

„Așa ceva nu am văzut niciodată, o asemenea putere. A fost un vârtecuș ceva pentru că numai de pe clădirea Primăriei, altceva nu s-a întâmplat în comună. Lemnul nu era putred, nu nimic”, ne-a mărturisit primarul Dorel Bunduc.

One thought on “FOTO & VIDEO Acoperișul unei primării din județul Botoșani, smuls cu totul de rafalele de vânt. „Așa ceva nu am văzut niciodată, o asemenea putere”

  1. lucrari facute cu parandarat sa fie clar unde se lucreaza responsabil nu sunt probleme! rusine stat roman corupt ! si voi CJ corupti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *