Au fost afișate rezultatele finale la titularizare. Județul Botoșani, fără nicio notă de 10

rezultate titularizareMinisterul Educației a publicat, miercuri, rezultatele finale la concursul de titularizare. La nivelul județului Botoșani, rata notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 47.3%, procentul notelor între 5 și 6,99 este de 35,9% .

Note sub 5 au luat 16,7% dintre candidați Județul Botoșani rămâne la acest concurs fără nicio notă de 10.

La proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, s-au prezentat 475 candidați din totalul de 598 de candidați înscriși. În centrele de evaluare au fost notate 412 de lucrări, întrucât: 58 de candidați s-au retras din concurs din motive personale, iar 5 candidați s-au retras din motive medicale.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină, minimum nota 7 (șapte).
Repartizarea candidaţilor care au obţinut media de repartizare minimum 7 (şapte), în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, cu respectarea condiţiilor din Metodologia cadru, va avea loc în data de 27.07.2023, în aula de la Colegiul National ”A.T. Laurian” Botoșani, informează printr-un comunicat Inspectoratul Școlar Județean. Vezi aici notele finale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *