FOTO! Jandarmii botoșăneni au donat sânge. Un elev aflat în practică a donat pentru a treia oară

Cristian, elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, a donat azi sânge pentru a treia dată și nu intenționează să se oprească aici.

La vârsta sa, putem spune că este deja un bun exemplu, din acest punct de vedere, pentru ceilalți colegi, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani.

Vrea să ajute, să le fie de folos oamenilor, și nu doar din prisma meseriei pe care a îmbrățișat-o, cea de apărător a legii, ordinii și siguranței cetățenilor. În acest moment este în stagiul de practică, după care va avea parte de o scurtă vacanță înaintea reînceperii cursurilor. Așteaptă cu nerăbdare examenul de absolvire din luna noiembrie și înaintarea în gradul de sergent major, cu dorința ca, la repartiție, să prindă loc într-un inspectorat cât mai aproape de casă, poate chiar la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani. Nu a mers singur la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani în această dimineață, ci împreună cu câțiva colegi de școală, dar și cu alți donatori – ofițeri și subofițeri în activitate, motivați de necesitatea existenței unor rezerve pentru persoanele cu afecțiuni medicale, care au nevoie de sânge în vederea însănătoșirii, a declarat Izotov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *