Acțiuni ale polițiștilor la Darabani și Flămânzi. Au fost date amenzi

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au desfășurat activități pentru menținereau unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor rutiere în zona de competență.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 30 de persoane și au fost verificate 22 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, pentru abateri la regimul rutier.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 Flămânzi au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, în zona de competență.

Astfel, au fost vizate zonele localurilor publice și cele în care se formează aglomerări de persoane, fiind controlate 4 societăți comerciale și legitimate peste 40 de persoane.  În urma neregulilor constatate au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.900 de lei. Dintre sancțiuni, 4 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *