Un medic botoșănean acuză că este șicanat la locul de muncă. „Era interesant ca aceeași măsură să se fi luat și când fostul coleg venea 1-2 ore zilnic la spital, fiind plătit cu aproximativ 50.000 euro”

Un medic botoșănean susține că este șicanat la locul de muncă. Este vorba despre medicul Paul Turcoman, care lucrează în cadrul Spitalului Județean Suceava. Medicii cardiologi intervenționiști Paul Turcoman și Laurian Blaga susțin că sunt șicanați într-un mod mai birocratic în cadrul spitalului. Timp ce două săptămâni, aceștia vor fi monitorizați de actuala conducere a spitalului.

Intrucat sicanarile continua intr-un mod mai birocratic pentru a masca intentiile reale ce sunt in defavoarea noastra, am lasat la o parte orice neintelegere si ne-am facut datoria pentru Suceava efectuand 165 de pacienti cronici si 83 de pacienti acuti din luna mai si pana in prezent, munca considerata prea putina de catre conducere intrucat incepand de astazi ne este monitorizata activitatea timp de 2 saptamani pentru a intelege ce inseamna cardiologia interventionala.

Ironic este faptul ca domnul manager, cardiolog de meserie, ar trebui sa aiba habar despre ce se intampla aici, cel putin teoretic. Era interesant ca aceeasi masura sa se fi luat si cand fostul coleg venea 1-2 ore zilnic la spital, fiind platit cu aproximativ 50.000 EURO in 6 luni. Desigur se puteau efectua mai multi pacienti daca am fi avut materialele necesare in timp util, dar acelasi manager a numit un sef de compartiment o persoana ce nu are competenta in acest domeniu. Practic lucrurile nu au cum sa mearga bine. Dar dupa evenimentele petrecute, nu ne mai mira nimic. Alegem aceasta varianta de exprimare intrucat celelalte au ramas fara raspuns. Ne dorim sa lucram, sa vindecam, sa salvam vieți, sa facem bine! E tot ceea ce ne dorim!”, au transmis cei doi medici.

În martie, anul acesta, le-a fost spartă cu ranga ușa cabinetului unde aceștia stăteau când asigurau gărzile în spital. Aceștia susțin că au dispărut toate obiectele din respectivul cabinet, atât aparatura spitalului, cât și obiectele personale ale cardiologilor, inclusiv parafele acestora.

Mai mult, se pare că pentru cei doi cardiologi suceveni această spargere  fost  doar vârful icebergului, în spatele acestei acțiuni fiind gesturi de intimidare mult mai periculoase, pentru ca acești doi medici să părăsească unitatea spitalicească suceveană.

Cameră de gardă din spital, spartă cu ranga! Medic din Botoșani amenințat, șantajat și hărțuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *