Tendințe în modă pentru bărbați în 2023 – Ce încălțăminte să alegeți?

Indiferent de stilul vestimentar preferat, de vârstă sau de ocupație, toți bărbații ar trebui să dețină mai multe perechi diferite de pantofi. Pe lângă pantofii sport care vă oferă tot confortul de care aveți nevoie, o pereche de mocasini și o pereche de pantofi casual sunt foarte recomandați datorită versatilității lor. Gama actuală de încălțăminte bărbați se bazează pe confort, dar și pe stil. Iată ce perechi de pantofi vă pot ajuta să vă diversificați ținutele în 2023:

Mocasini și loafers

Pantofii loafers diferă de mocasini, fiind un pic mai eleganți. De fapt, pantofii loafers se numără printre cei mai stilați pantofi pe care ar trebui să îi dețină fiecare bărbat care abordează ținute elegante, dar totuși confortabile și relaxate. Pantofii loafers sunt excelenți pentru ținutele semi-casual, smart-casual, dar și pentru ținutele semi-formale. Dacă doriți să fiți la modă în anul 2023 și nu știți ce încălțăminte bărbați să alegeți, atunci optați pentru o pereche de pantofi loafers în nuanțe deschise pentru evenimentele care au loc în timpul zilei și pentru o pereche de loafers în nuanțe mai închise pentru ținutele de seară. Mocasinii reprezintă o altă pereche de pantofi confortabili care vă pot ajuta să vă diversificați ținutele. Cu talpă solidă din cauciuc și fețe exterioare din piele naturală sau velur, mocasinii impresionează prin durabilitatea lor. Perfecți pentru ținutele smart-casual și pentru ținutele business, mocasinii sunt alegerea excelentă și pentru ținutele casual de zi cu zi. Pot fi purtați la pantaloni scurți, la bermude, la blugi și la pantaloni chino.

Espadrile – alegerea potrivită pentru ținutele de vară

Espadrilele îmbină cu succes stilul și confortul, așa că nu este de mirare că majoritatea bărbaților dețin cel puțin o pereche de espadrile. Reprezintă încălțămintea ideală pentru zilele călduroase de vară, mai ales că pot fi purtate la o varietate de ținute vestimentare, oferind un nivel ridicat de confort, fără să compromită stilul. Pentru a arăta grozav atunci când purtați espadrile, este necesar să alegeți o pereche într-o nuanță potrivită. Optați întotdeauna pentru versatilitate. Nu veți da greș alegând o pereche de espadrile bleumarin, kaki, bej, nisipiu, gri deschis sau antracit. Puteți purta espadrilele la o varietate de piese vestimentare, de la blugi, pantaloni scurți și până la bermude și pantaloni chino. Pentru partea superioară, tricourile sau cămășile vor fi alegeri grozave.

Pantofi sport pentru ținute sportive și athleisure

Chiar dacă nu frecventați sala cu regularitate, tot este recomandat să dețineți o pereche de pantofi barbati sport. În prezent, adidașii nu mai sunt destinați doar exercițiilor fizice sau activităților sportive. În schimb, pot completa ținutele casual, smart-casual, dar și ținutele athleisure. Reprezintă astfel încălțămintea potrivită pentru o varietate de ocazii. Pot fi purtați la ținutele de zi cu zi, potrivindu-se grozav cu blugii, pantalonii scurți, bermudele și cu pantalonii chino. Dacă preferați ținutele athleisure, trebuie doar să va bazați pe o pereche de joggers și pe tricoul care vă oferă tot confortul necesar. O șapcă și ochelarii de soare sunt singurele accesorii de care veți avea nevoie. Pantofii sport sunt prevăzuți adesea cu talpă din cauciuc, care oferă confort și deține proprietăți anti-aderente. La alegerea pantofilor sport va trebui să țineți cont de ținutele vestimentare pe care le abordați cel mai des. Pantofii sport fabricați din piele naturală sunt potriviți pentru ținutele semi-formale, în timp ce pantofii sport din pânză sau plasă sunt mai potriviți pentru ținutele casual și athleisure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *