Lecție de omenie! Gestul emoționant făcut pentru o femeie din Botoșani, chiar în curtea spitalului. „Vorbele ei m-au lovit ca un trăsnet”

În goana de zi cu zi, uneori fără să ne dăm seama, trecem indiferenți pe lângă cei din jurul nostru. Ne-am obișnuit să ne vedem de ale noastre și să-i lăsăm pe ceilalți… cu ale lor. Doi botoșăneni au dat un adevărat exemplu de omenie, de solidaritate.

Totul s-a petrecut marți dimineață, în curtea Spitalului Municipal Dorohoi. O femeie stătea la rând la ghișeul la care se plătesc investigațiile medicale, iar la un moment dat vorbea la telefon implorând un apropiat să o ajute cu 35 de lei. Toți din jurul său au auzit conversația. Ce a urmat te lasă fără cuvinte:

„A sunat probabil la vreun apropiat și a inceput sa implore sa o ajute cu 35 de lei, pana ia ea banii, ca are de făcut o investigație urgentă și nu are nici un leu in buzunar. Vorbele ei m-au lovit ca un trăsnet! Deci, sa fii bolnav, sa ai nevoie urgentă de trei amărâți de bani dar sa nu ți-i permiți! E foarte trist și foarte dureros… Inevitabil, toți trei am auzit discuția doamnei. Ce credeți?! Din trei, doi au sărit sa ajute biata femeie, printre care și bătrânica plăpândă. A scos 10 lei, garantat atât a putut, și a zis: ia mamaie și plătește, și sa fii sănătoasă! Mi s-au inundat ochii de lacrimi! Viața e dura cu toți dar cu toate astea nu ne-am pierdut sufletul, nu ramanem indiferenti la necazul celui de lângă noi! Doamnei ii doresc sănătate iar bătrânei viața lunga și frumoasa, asemeni sufletului ei!”, ne-a povestit o doamnă, martoră la cele petrecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *