Un tânăr din Botoșani fost admis printre primii la Academia Forțelor Aeriene

Un tânăr din Botoșani fost admis pe primul loc la Academia Forțelor Aeriene, la specializarea Război electronic în aviație și apărare antiaeriană. Este vorba despre Daniel Frunză, absolvent al Colegiului Militar din Câmpulung Moldovenesc, care a  reușit performanța de a fi admis primul la specializarea Război electronic în aviație și apărare antiaeriană din cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov, cu media de repartiție 9.03.

Drumul până în acest punct a fost lung și anevoios, însă orele de pregătire continuă, ambiția și determinarea au reușit să îl claseze printre cei mai buni.

„Academia Forțelor Aeriene a reprezentat dintotdeauna alegerea mea de viitor, de altfel, s-a clasat în topul listei cu opțiuni, având în frunte arma Război electronic în aviație și apărare antiaeriană, unde am reușit să intru pe prima poziție. După patru ani, încep o nouă etapă, mai încrezător și cu speranța că voi rămâne primul până la final. Acești ani m-au maturizat și m-au făcut să înțeleg cât de important este să ai alături niște colegi care să te susțină și să-și ofere o mână de ajutor la fiecare ocazie”, a spus Daniel.

Din cele șapte locuri disponibile la această specializare, Daniel a reușit să îl ocupe pe primul.

One thought on “Un tânăr din Botoșani fost admis printre primii la Academia Forțelor Aeriene

  1. Felicitari lui Daniel Frunza pentru performanta sa remarcabila! Performanta lui este un exemplu viu al curajului de a merge mai departe si de a-ti urma visele si dorintele. Cu siguranta, Daniel va avea un viitor luminos si succes in Academia Fortelor Aeriene. Speram ca aceasta reusita va fi exemplul ideal pentru alti tineri din Botosani care aspira la succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *