FOTO Școală dintr-o comună din Botoșani renovată de 46 de voluntari. Copiii vor beneficia și de un laborator de informatică complet echipat

O școală din județul Botoșani a fost renovată, zilele trecute, cu ajutorul a 46 de voluntari  VOIS & Fundatia Vodafone Romania. Aceștia si-au daurit iubirea, timpul si energia Școlii Gimnaziale nr. 1 Sulița pentru ca, atunci cand vor reveni la scoala, elevii sa aiba conditii mult mai bune (si in curand si un Laborator de informatica construit si complet echipat tot datorita contributiei harnicilor voluntari).

„Desi era canicula, aceștia nu au dat inapoi si au muncit extraordinar de mult: au carat nisip, au turnat sapa, au vopsit toate sipcile de gard cu care vor imprejmui locul de joaca, au vopsit bancute si scaune, au vopsit gardul exterior al scolii, au amenajat spatiile verzi prin cararea pamantului cu roaba si nivelarea lui, au eliberat anexa recent construita paletand toata marfa depozitata inauntru, au adus BCA pe pozitii pentru ca echipa de muncitori sa compartimenteze, au introdus in arhiva electronica a Bibliotecii scolii majoritatea titlurilor existente si au facut curatenie generala in toata curtea imensa”, precizează cei de la VOIS Global.

Comunitatea le-a pregatit pranzurile, o cina festiva si o vizita la Caminul Cultural sa vada ce au creat copiii intr-o tabara de creatie.

„A fost nu numai o atmosfera placuta, dar s-au legat si prietenii frumoase si trainice ca munca depusa in beneficiul acestei comunitati primitoare si generoase”, susțin voluntarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *