Ce a pățit un bărbat din Botoșani, în timp ce era în concediu. Gestul făcut de un polițist l-a lăsat fără cuvinte

Un bărbat din Botoșani a trecut printr-un incident nu tocmai plăcut în timp ce se afla în concediu. Stelian Aivăncesei a făcut pană la mașină când mai avea puțin până la destinație, iar salvarea sa a venit de la un polițist care i-a dat o mână de ajutor. Incidentul a avut loc luni, 24 iulie, între localitățile Ștefan cel Mare și Cârligi din județul Neamț.

Atât de impresionat a fost botoșăneanul de omenia de care a dat dovadă polițistul încât a ținut să îi mulțumească în mod public.

 „Pe scurt: 24.07.2023, ora 12,10 la aproximativ 14 km de destinatie, in camp la 2 km de o vulcanizare… o pana, un cauciuc spart, roata de rezerva, cric, dar……. cand nu trebuie sa fie ok, nu merge ceva! 2 prezoane nu s-au desfacut. Am incercat toate variantele, dar nu reuseam. A oprit o masina de politie (Duster) si un OM(politist) aflat in masina, a facut tot ce se putea, respectiv ajutor atat fizic cat si prin recomandara unei vulcanizarii apropiate. Am scris OM cu litere mari de tipar, pentru ca a fost OM. Mulțumesc domnule polițist, mulțumesc domnule, mulțumesc unui om! Mulțumesc MAI 58576!”, a scris Stelian Aivăncesei pe pagina sa de socializare.

Un tânăr de 23 de ani a fost numit comandant al Stației de Pompieri Săveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *