Un botoșănean a chemat poliția să alunge câțiva tineri care vorbeau în fața blocului

Un botoșănean a chemat poliția să alunge câțiva tineri care vorbeau în fața blocului. Era trecut de miezul nopții, iar aceștia îi deranjau pe localnicii din zonă. Pe 23 iulie, în jurul orelor 02:40, în urma unui apel telefonic, ofițerul de serviciu a direcționat patrula auto la intersecția dintre Bulevardul Mihai Eminescu și str. Marchian, unde un cetățean sesiza că un grup de tineri tulbură liniștea publică.

În zona indicată, polițiștii locali au identificat un grup de cinci tineri, pe care l-a atenționat verbal și l-a îndepărtat din zonă.

Și pe 21 iulie polițiștii locali au intervenit la un caz asemănător

Alți cinci tineri, care s-au apucat de petrecut în miez de noapte, pe o stradă din municipiul Botoșani au fost sancționați de polițiștii locali. Un locatar de bloc a cerut ajutorul polițiștilor locali pe motiv că tinerii consumă băuturi alcoolice și sunt gălăgioși.

Polițiștii locali au intervenit pe strada Primăverii, pe 21 iulie, aproape de miezul nopții, „unde s-a constatat că un grup de cinci tineri tulbură liniștea locuitorilor din zonă și consumă băuturi alcoolice pe domeniul public”.

Polițiștii locali i-au sancționat contravențional, apoi i-au îndepărtat din zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *