Un cunoscut și apreciat medic pediatru de la Spitalul Județean ”Mavromati”, fost director al DSP Botoșani, iese la pensie

Unul din cei mai apreciați și cunoscuți medici de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani iese la pensie. Este vorba de medicul pediatru Tamara Ciofu, fost director al Direcției de Sănătate Publică Botoșani și fost parlamentar de Botoșani.

Medicul Tamara Ciofu a depus cerere de încetare a contractului de muncă pe 31 iulie 2023, fără prelungirea activității. Tamara Ciofu a fost director al Direcției de Sănătate Publică în perioada 2001-2005 si 2009 și deputat în perioada 2016-2020.

Considerat unul dintre cei mai buni specialişti în pediatrie din Moldova, Tamara Ciofu  şi-a câştigat acest renume prin cazurile dificile rezolvate. A fost aproape de copiii cu autism, de persoanele cu handicap sau nevăzători prin promovarea unor drepturi ale acestora. În mandatul de deputat, Tamara Ciofu a organizat o tabară de vară pentru copiii cu dizabilități și a oferit de nenumărate ori premii în bani pentru elevii merituoși din Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *