Razie cu mascații și jandarmii, în Piața Centrală. Trei persoane au fost duse la audieri

Razie cu mascații și jandarmii în Piața Centrală din municipiul Botoșani. Duminică, în intervalul orar 09:00-13:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au desfășurat activități de prevenire și combatere a faptelor antisociale, în zona Pieței Centrale, din municipiul Botoșani.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate peste 40 de persoane, au fost verificati 7 agenți economici și au fost conduse la sediul poliției 3 persoane, în vederea dispunerii măsurilor legale față de acestea, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

De asemenea, ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 3.000 de lei și a fost constatată în flagrant delict, o infracțiune de înșelăciune, fiind demarate cercetări pentru această faptă.

Sancțiunile au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind produsele din sectorul agricol și nerespectarea normelor de conviețuire socială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *