Spațiul unui dispensar medical din municipiul Botoșani, oferit spre închiriere

cabinete medicale, stiri, botosaniSpațiul unui dispensar medical din municipiul Botoșani va fi oferit spre închiriere, prin licitație publică. Este vorba de un spațiu în suprafață totală de 36,20 mp, amplasat în clădirea Dispensarului medical nr. 5, situat în municipiul Botoșani, Calea Națională nr. 57, aparținând domeniului privat al Județului Botoșani, aflat în administrarea Consiliului Județean Botoșani, pentru funcționarea unui cabinet destinat desfășurării unor activități medicale sau conexe actului medical.

Închirierea spațiului se va realiza de către Consiliul Județean Botoșani, prin licitație publică, Prețul minim al închirierii și de pornire al licitației este de 144,80 euro/lună, respectiv 4,00 euro/mp pentru spațiu cabinet și suprafețele comune. Închirierea spațiului se va face pentru o perioadă de trei ani, cu posibilitatea de prelungire pe o perioadă egală sau mai mică decât perioada anterior contractată

În contractul de închiriere se va specifica hotărârea Consiliului Județean Botoșani în baza căreia s-a organizat licitația și se va prevedea o clauză de denunțare unilaterală, cu un preaviz de 30 de zile, pentru situațiile în care spațiul închiriat este scos la vânzare, sau îi este necesar proprietarului pentru lucrări de: reabilitare, modernizare, extindere sau alte situații în care interesul public impune acest lucru”, susțin reprezentanții Consiliului Județean Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *